Tagesdotter

Har nu så fått upp en del av alla dessa bilder som jag och min mamma tog under vår resa i USA när vi träffade släkten. Hittade inget bra ställe att lägga dem på så jag köpte mig ett nytt webbdesignprogram för att kunna göra dem tillgängliga. Nu finns korten, i alla fall hälften, från resan ute. De finns under min egen adress www.tagesdotter.se.

Ja, varför heter sidan just Tagesdotter, undrar kanske du? Min pappa heter Tage och om det hade varit som förr i tiden så skulle jag ha hetat just Tagesdotter. Jag tycker att det är en ganska kul grej även så här i på 2000-talet.

Om man söker på de sökmotorer på just Tagesdotter är jag inte den enda som använder mig av det. Det finns faktiskt några som heter så i efternamn, bl a en författare. Själv har jag mutat in Tagesdotter när det gäller släktforskning, så nu vet ni vem som har signaturen i detta sammanhang.

På just Tagesdotter finns inte bara bilder utan även annat som Du som släktforskare är intresserad av. Bla de sidor som jag gjort själv samt även beskrivningar om min släkt. Inget släktträd finns på sidan. För den som är medlem i föreningen DIS kan delar av min forskning sökas i deras databas Disbyt.

Kommer att jobba undan för undan med att lägga upp de kort som vi tog under resan. Är på de sista dagarna i grund genomgången av korten, dvs när vi var i Dover, Delaware. Nästa omgång som ska läggas upp på sidan är när vi var i Rockford, IL. Så det går sakta men säkert framåt.

Lämna en kommentar