Hemma igen

Ni har säkert undrat vad det blev om mig efter resan. Började jobba igen på tisdagen, dvs jag hade bara tre dagar att återhämta mig och det klarade jag naturligtvis inte av. Det tog ung 1 ½ vecka att få in rätta dygnsrytmen igen. Det var särskilt svårt att sova mellan 1-4 på natten svensk tid. På jobbet var jag som mest produktiv första veckan för att sedan trappa av därefter. Som tur var fick jag gjort det som jag skulle göra ändå, dvs uppdatera Mössebergsskolans hemsida http://www.falkoping.se/mossebergsskolan så att den blev aktuell inför skolstarten.

Håller som bäst på att kolla igenom och jobba med korten som jag och mamma tog. Har väl snart kommit till hälften av resan. Vi tog många kort så det är en hel del att gå igenom. Vissa dagar är det över 100 kort och det gäller att välja ut de som ska med. Därefter har jag videofilmen att redigera. Har köpt mig ett redigeringsprogram för att bara upptäcka att jag måste lägga till en del ramminne i datorn. Tänkte få detta gjort samtidigt som installationen av dvd-brännaren blir gjord.  

Så ni får ha tålamod tills jag är klar, sedan har jag tänkt att presentera dessa på ett lämpligt ställe. Har inte bestämt mig var än på nätet, kanske blir det här eller på annan plats, återkommer om detta.

I kväll ska det fiskas kräftor, vi får se om de nappar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s