Söker jobb

Jag är en glad tjej som söker arbete. Bor i Falköping, har bil, körkort B.

Jag söker arbete inom administration och webb. Har erfarenhet att arbeta med kontorsgöromål, administration, däribland att mata in uppgifter i databaser, skriva utbildningsmaterial, planera resor, uppdatera webbplatser och projektledning. Är inte främmande att pröva olika arbetsuppgifter i olika yrken, det ser jag som en utmaning för mig själv.  

Jag gillar att ha något att göra, lära mig själv och andra något nytt, är inte sysslolös. Arbetar på ledig tid med att släktforska, fotografera, göra webbplatser och med trädgårdsarbete. Är kursledare i släktforskning hos ABF, kurserna är på kvällstid och nu i Corona-tider på distans, det har gjort att jag har deltagare från hela Sverige. Så att arbeta hemma är ok för mig.

Min släktforskning har jag även nytta av i arbetslivet. Som släktforskare lär man sig att inte ge upp, ha tålamod, vara detektiv, enträgen och noggrann. Har kontakt med mina svensk-amerikaner släktingar och andra personer som söker sina rötter på Falbygden via e-post och träffat personligen. På så sätt håller jag också i gång engelskan i tal och skrift.

Om det låter intressant skickar jag gärna mitt CV och personliga brev till er.

Vi hörs!

Med vänlig hälsning

Annelie Jonsson
Falköping

E-postadress: tagesdotter-at-gmail.com