Falköping Genealogi

Falköping Genealogi är en grupp på Facebook. Som namnet anger är det en grupp för personer som har rötter, familj eller annan anknytning till församlingarna/socknar, byar/samhällen eller staden Falköping inom Falköpings kommuns nuvarande gränser.

Gruppen är en sluten privat grupp, det betyder att du som vill se inläggen i gruppen och vilka som är med måste vara medlem. Du ansöker att bli detta och jag som administratör godkänner innan insläpp. För att det ska låtas sig göra, svara på de ställda inträdesfrågorna så funkar det.

Trevligt för oss som redan är medlemmar att de som blir nya presenterar den anknytning de har till Falköping. Vilka anor/familj eller annan forskning som gör att de vill vara med i gruppen. Kanske har du en släkting i gruppen eller någon som forskar inom samma socken.

Ställ din efterlysning, om det kan vara om att tyda text, vilka är på bilden, vill ha foto på ett hus/person eller helt enkelt du vill ha hjälp att komma vidare i din forskning. Du kan få svar direkt eller så kan det dröja. Ditt inlägg ligger kvar och när som helst kan den bli aktuell och bli besvarad.

Medlemmarna är främst från Sverige, men vi har även från USA och Norge. Gruppen har funnits sedan 2012. Gruppen har just nu 295 medlemmar i gruppen och fler är välkomna in.

Välkommen att bli medlem i gruppen Falköping Genealogi. Här pratar vi historia och släkt i Falköping!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s