Besökare här trots att jag inte bloggat på länge

Kul att ni hittar hit! Ni som läser min blogg, trots att jag inte bloggar så särskilt mycket just nu. Jag har inte varit särskilt aktiv här på bloggen förra året. Har helt enkelt inte orkat att ta i pennan och skriva här.

Det går upp och ner det här med skrivandet. I stället har jag varit aktiv med föreningen Adventure Skaraborg och det nya nätverket Network Genealogical Adventures in Sweden. Föreningens webbplats har uppdaterats och nätverket har en nyproducerad för 2019, layouta och skriva broschyrer. Kontakter ska tas och upprätthållas. Därtill jobbar jag med min databas Emigranter från Falbygden som nu har drygt 88 000 individer.

Jag är därför överraskad att det har varit en hel del besök här på bloggen trots allt. Glädjande att ni, mina läsare vill besöka bloggen och läsa vad jag har skrivit här förut. Det går inte en dag utan besök.

Statistiken är rolig att läsa. Märkbart är att staplarna har gått upp i slutat av september. Flest besök kommer från Sverige men andra länder är också representerade som USA, Finland, Norge, Grekland och Ukraina.

Mest besökta 2019 är artikeln Gravregister i Sverige från 2016 och Sveriges Dödbok online? från 2011. Trenden håller i sig, de här artiklarna har varit i topp varje år sedan de publicerades. Döden verkar vara intressant. Artiklarna om emigrantforskning finns också långt upp i statistiken.

Det vore roligt att veta vilka ni är som gör besöken. Vad använder ni bloggen till? Är det du som är kursledare eller som arbetar i släktforskarföreningen som hänvisar till bloggen för information?

Det vore kul att få kommentarer från er, mina besökare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s