Den enarmade

Den finns nog många som jag just nu i Sverige. Såna som jag, som ramlat på is och går med gipsade kroppsdelar. Själv ramlade jag på skolgården på skolan där jag  jobbar. Det snöade och snön hade lagt sig på isen. Var rastvakt och skulle över en stig till andra sidan för att titta till barnen där och visp satte jag mig ner och med vänster handen som stöd och kände bara smärtan som kom från armbågen. Det var bara att åka till sjukhus.

Sitter nu med gipsad arm, vänster. Det går att skriva på datorn med en hand, men det tar så mycket längre tid som enarmad och med pekfingervalsen. Jag som skriver med den sk touchmetoden i vanliga fall. Det blir lite avigt och går långsamt, ibland blir det även oförklarkliga stavfel.

Det jäv… är att det kliar så… under den lindade delen. Men det är väl okej om det bara blir bra. Det finns dock en del tveksamheter eftersom i armbågskålen finns en spricka.

Undrar hur de gjorde förr i tiden. Gick man till doktor eller blev det lindat hemma och sen blev det som det blev? Man hinner ju fundera en del när man är sjukskriven.

One thought on “Den enarmade

  1. Pingback: Summering av mitt släktforskningsår 2011 « Släktresan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s