Valtorpbsbygdens t-shirt

Så har då Valtorpsbygdens egna t-shirt kommit från tryckeriet. Om sanningen ska fram har de legat här hemma sedan tre veckor.  Men de har inte varit till försäljning förrän nu. Det gäller att få alla bitar på plats.

Motivet är från den unika mötesplatsen i Valtorp där väg, tåg och vatten möts. Vad jag vet så finns det inte så många sådana mötesplatser i Sverige. Om det är någon som vet något mer ställe vore det kul att få veta. Det gör att det är en ganska unik bild som inte går att blanda ihop med någon annan plats i vårt avlånga land.

I alla fall så är det ett fotografi som ligger till grund för trycket. Fotot har bearbetats i Adobe Photoshop. Inte det lättaste att stå och passa tåget X2000 och dessutom ta kort i rätt ögonblick, inte för tidigt eller försent. Tåget skulle ju naturligtvis vara på mitten av järnvägsbron. Sen var det bearbetningen. Fotografiet blev bakgrunden och de partier som skulle vara med färglades. Vitt och blått skulle det vara. Men fick göra om den vita färgen till svart eftersom när man sedan ska spara så blir bakgrunden med automatik vit och då går det ju inte att se motivet.

Men nu är den som sagt klar. Priset är 125:-/st och kan ses på Valtorpsbygdens hemsida. Där kan den också beställas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s