Inte bra

Så har Rötters Anbytarforum legat nere i mer än en månad. Nästan all efterlysning en släkt och uppgifter har upphört, Sverige står stilla. Det är väldigt synd att detta skulle hända mitt under släktforskningssäsongen, för det måste man säga att det är nu Anbytarforum behövs.

Jag hoppas verkligen att det nya systemet fungerar med full styrka innan julen kommer.  Jul och nyårshelgerna sträcker sig under 10 dagar i år om man kan ta ledigt de två klämdagarna som är mellan jul och nyår. I alla fall har jag tänkt att göra detta.

Nu kan vi ju inte råda över tekniken, att den inte vill fungera när den ska det har vi nog alla erfarenheter av. Men det har ju varit tal om i över ett år att byta forum och det görs inget förrän det var akut, det när gamla system hackar rejält, så det blev väl mer eller mindre att vi byter och hoppas på det bästa.

Ett annat problem är att det där när man mest behöver support kan det dröja innan man får den. Så verkar problemet nu att vara, att supporten i USA inte svarar eller dröjer.

Nu är ju hoppet det sista som överger en människa så vi får hoppas Anbytarforum kommer igång så fort som möjligt. För det behövs, är navet på svensk släktforskning och forskarhjälpen. Hoppas att det det kommer i gång på denna sidan av årsskiftet annars är risken att efterlysningar tar andra vägar. Och det kan vara svårt att få upp Anbytarforumet till sin forna status.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s