Hemma igen

Nu är vi hemma igen. Vi kom fram på utsatt tid, strax efter kl 14 svensk tid i går lördag. Vi var sammanlagt under fredag/lördag i luften nästan tio timmar. Min pappa o en god vän Lilibeth mötte upp.

Hemresan gick bra, vi hade packat precis så att vi slapp att betala för övervikt. Mammas väska vägde 50 pound, just vad maxvikten var. Men så hade vi ju köpt en extra väska, som nästan allt vi hade köpt låg i. Det mesta var t-shirts men också stekpannor o russin.

Hoppande vatten på Detroits flygplatsPåstigning

Det var jobbiga timmar på flygplanen, vi gjorde två mellanlandningar, den första i Detroit och den andra i Amsterdam. Den sista blev lite stressig eftersom flyget över Altanten hade skjutits fram en halvtimma, det gjorde att vi hade bara en timma på oss i Amsterdam. Då skulle vi genom pass- och säkerhetskontroll samt ta oss från gateområde E till B. När vi kom fram till Gate28, som dessutom låg längst bort, fick vi ta bussen ut till plattan och kliva på där. Med på planet var även ett ungdoms fotbollslag från Sankt Paulo, Brasilien. De skulle till Gothia Cup.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s