Näst sista dan i Dover

I dag tog vi det lugnt på förmiddagen då vår släkting Cathy var tvungen att gå till jobbet på förmiddagen. Hon jobbar med att bygga hus till fattiga i stan Dover. Nu gällde det att få pengar till ett program för hemlösa, 1 miljon dollar. Laddade istället upp de senaste dagarnas kort till datorn samt överförde dessa till en hårddisk som jag har med mig. Detta eftersom datorn inte har mer än 10 GB ledigt, hittills har jag laddat ner till disken ca 50 GB, både videofilm o foton. Det blir en hel del att gå igenom hemma.

 

Flygbas museet i Dover, DEFlygplan på flygbas museet i Dover, DE
När vi väl kom iväg besökte vi museet över den flygbas som finns i Dover – Air Mobility Command Museum. Min pappa är väldigt intresserad av just flygplan och särskilt militärflygplan, så det var mer för hans skull som vi besökte basen.

 

Wasa knäckebröd
Därefter åkte vi till livsmedelsaffären för att bla köpa mjölk som finns i 4 liters plastdunkar. De hade även levande humrar och Wasa knäckebröd. Vi vände på paketen och såg att de var tillverkade i Tyskland. Vi köpte med oss en Kung Oscar sardinburk och en längd danskt vinerbröd det senare ska vi bjuda Frank & Cathy på tillsammans med en svensk kopp kaffe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s