Elim Baptist Church, Rockford

Vid Elim Baptist Church Rockford, IL

I dag har vi varit på gudstjänst i Elim Baptist Church i Rockford, IL. En annorlunda gudstjänst då de inte gör som i svenska kyrkan. Den innehöll även ett dop, det gick så snabbt att jag inte fick upp kameran. Jag brukar ju inte gå i kyrkan så jag fick väl mig några Guds ord på vägen även om jag inte förstod allt.

Vi kom igår lördag, vi satt fast i en bilkö i ca 1 timma innan den löstes upp. Det var tre lastbilar eller semi som de kallas här som hade krockat under natten. Vi hade strax före passerat tidszonen så vi var tillbaka i IL o MN tid. Indiana är en timma före.

Här i Rockford hälsar vi på släkt på min mammas sida. Min mormors morfar August Persson hade en syster som hette Hanna vars barnbarns barn mfl generationer bor här i trakten och på andra ställen i USA.

Vi har hört en del nyheter om vad som händer i europa på flygplatser o dyligt. Nästa resa vi ska företa oss är inrikes mellan Chicago O’Hara o Baltimore. De visar på CNN att det är en hel del poliser som patrolerar flygplatserna här. Men som tur var är vi inte i luften 4 juli utan vi åker två dagar senare.

One thought on “Elim Baptist Church, Rockford

  1. Hej Anneli

    Nu har jag äntligen fått en SS-5 kopia på min Wallengren i USA som jag trodde var släkt till mig. Det tog bara 5 veckor att få den. Så nu ska jag åter ta tag i min Amerikanska del av släkten och hoppas att mannen jag kontaktade för några år sedan i USA kan dela med sig av lite uppgifter om släkten när han ser att vi är släkt. Så kanske jag kan göra en resa runt i USA om något år jag också och hälsa på släktingar.
    Ha det så bra och hälsa mamma.

    Pia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s