Elkhart, Indiana

I måndags var det dags att lämna Minneapolis, MN till Chicago Midway. På flygplatsen var vi de utvalda (av flygbolagen Northwest Airlines, när vi checkade in resväskorna) att bli ordentligt undersökta. Vi fick lägga allt handbagage och saker vi hade på oss samt våra skor. Därefter gick alla sakerna genom röntgenapparaten och oss gjordes en sån där undersökning som när de griper en brottsling. Sedan gick de igenom hela packningen samt kollade om sakerna hade varit i kontakt med sprängmedel.

Teri, släktingen på min morfars sida av familjen möte upp oss på Chicago Midway. Hon hade med sig sin son Sammy 2 och systerson Kevin 13. Vi hade en 2 timmars resa till Elkhart, IN framför oss till systern Tammi, som vi bor hos. Det tog nog längre tid eftersom det var vägarbete och de hade stängt av halva vägbanan med traffikstockning som följd.

The South Bend Chokolate CompanyI tisdags var vi på chokladfabriken The South Bend Choklade Company, vi fick gå en rundtur inne i en viss del av fabriken och se tillverkningen. Vi fick också doppa en sked i choklad som vi sedan fick ta med oss hem. Det var choklad i massor, de har 250 sorters godis av choklad som de tillverkar. Senare på kvällen kom pappa Ron Youngquist hem för att laga sin berömda stroganoff som bestod av nötkött.

I dag onsdag ska vi in i Michigan en bra bit och prova vin. Inga barn med på den resan.

2 thoughts on “Elkhart, Indiana

  1. Vilken resa Annelie! Tänk om man fått vara en liten mus och fått följa med!!! Läser med spänning om dina fortsatta äventyr!
    Hälsa din mamma så gott!
    /Carina

  2. Pingback: Emigrantkällor i Sverige « Släktresan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s