I morgon åker vi!!

Nu är det bara en dag kvar. Förstår inte riktigt hur fort tiden har gått fram till avresan. Tur att resväskan packades i helgen. Har nu köpt till det som köpas, då tänker jag främst på tuggummi, för slå lock kommer det göra i vid start och landning. Hade ont av detta när jag åkte till USA och Kanada för 19 år sedan. Så det gäller att tugga på.

I kväll ska jag lägga in Telia Brandvägg i min bärbara, drar ut den stationära datorn ur väggen, den ska ju inte användas på en månad. Några program som ska läggas in och så är det klar. Har även med mig en kylkudde till datorn, det kan behövas då det är varmt där borta. Har sett på vädret via svt.se att på söndag blir det 34 grader med regn, det blir luftfuktighet det!

Mina bärbara minnen ska med också, det är på dessa som de videofilmer som jag gör kommer att hamna. Datorns minne är alldeles för litet. Det blir ganska mycket elektroniska prylar i ryggsäcken som jag har som handbagage.

Flyget går 12:25 från Landvetter, har tänkt att åka hemifrån redan halv nio för att vara på den säkra sidan. Nästa gång jag skriver är det från andra sidan av Atlandet och i Minneapolis, Minnesota!

4 thoughts on “I morgon åker vi!!

 1. Hej

  Hoppas att resan går bra och att ni får kul.
  Lite nervöst kanske att träffa en massa ”okända” människor och dessutom prata engelska hela dagarna.

  Ha det så bra

  Pia

 2. Hejdå Annelie!
  Hoppas att resan går bra. Jag håller på att packa för fullt. På söndag kommer vi. Hjääälp jag börjar få resfeber, vet ej hur jag ska hinna med allt, två ganska långa arbetsdagar kvar. Men idag blev jag iallafall klippt, fick en tid hos min frissa till slut. Jag ringer dej på måndag på andra sidan Atlanten. Vi får se om vi kan ses på Mall of America. Ha det riktigt gott så länge.
  Kram Eva

 3. Hoppas ni får det bra på resan!!

  Om ni kommer till Scandia så passa på att ta en tur till Gammelgården. Om jag inte tar helt fel så kommer de att ha ett traditionellt svensk midsommarfirande där.

  Kommer att kika in och följa dig på resan!

  Ha det gott!!
  /Carola

 4. Hej!
  Å vad spännande det kommer att bli att följa er!
  Jag tror inte att engelskan kommer att bli ett stort problem för dig Annelie, men det gäller att veta vad man skall prata om innan de första spärrarna släpper!
  Fortsätt att berätta vad ni gör! Jag är jättenyfiken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s