Reseplanering

Är i full gång för att planera för resan till USA för att hälsa på släkten. Nu är det snart bara två veckor kvar och det gäller att fixa allt som ska göras före, placera ut blommor, ha med sig och tänka på. Det gäller att inte ha med sig för mycket bagage för annars får man betala för de extra kilona och det är inte billigt. Presenter att ha med sig är också viktigt. Några saker som åker med är:

  •  Försvarsmaktens hudsalva
  • nyckelband
  • T-shirts
  • dukar
  • böcker
  • en älg

Sedan några veckor är det klar med var vi ska bo, det blir en kombination av att bo hos släkt, vänner och på hotell. En del som jag bor hos är personer som varit i Sverige. Att bo på hotell kan vara bra emellanåt, detta för att få vara för sig själv ett tag. Men också en nödvändighet då det är det mest praktiska.

Biljetterna beställdes redan i februari, då det gäller att bestämma i god tid eftersom biljetterna tar slut och priset går upp ju närmare avresa du kommer.

Själva planerandet vilka platser att besöka och personer att träffa är mer luddigt. Några hållpunkter har vi dock, som att vi ska på picnic 23 juni med släktingar i en park i Minneapolis. Mer om vilka platser som vi ska besöka finns under USA reserutt, som är en länk till en karta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s