Kul att ni hittar hit

Brukar kolla in statistiken på besöken här på bloggen. Den är alltid kul att läsa, kollar in vilka sidor som besöks osv. Besöksstatistiken är intressantast. Särskilt nu när jag har lagt till en besöksstatisk som talar om varifrån mina läsare kommer. Dock syns inte alla besök där. WordPress har en egen statistikräknare och den stämmer inte alla gånger med Feedjits. Augusti månad är den mest besökta månaden hittills i år 2011, med 881 besök.

Något som förbryllar mig är besökarna från Algeriet. Besökarna därifrån har hittills endast gått in på mina inlägg om Sveriges Dödbok Online och Sveriges Dödbok kontra SSDI.

Andra länder som besöken kommer från är USA, Finland, Norge, Färöarna, Åland, Frankrike, Belgien, Luxemburg, Ryssland, Kanada, Storbritannien, Australien och naturligtvis från Sverige.

De mest lästa inläggen är utan tvekan och konkurrens Gratis släktforskning på nätet? Glöm det! och Sveriges Dödbok kontra SSDI, med den första som är den mest lästa. De är över dubbelt så mycket lästa än de andra artiklarna.

Får ganska få kommentarer. Det vore kul om ni läsare kunde kommentera mer. Man känner sig mer uppskattad då och det blir roligare att skriva om man har en uppskattande läsarkrets som dessutom ger feedback.

Har lagt till en flik till här på bloggen, Linkfriends. Där finns länkar till andra bloggar och webbplatser som länkar till den här bloggen – Släktresan.

Lämna en kommentar